Mash - mrežasti reklamni materijal

Datum kreiranja 20 Februar 2011 Autor Administrator
Klikova: 5513
Štampa

30012009327-73

PVC mrežasti reklamni materijal sa mikronskim rupicama koristi se za izradu reklama na fasadama, skelama i posebno na mjestima izloženim jakim vjetrovima. Mash platna se koriste na reklamnim konstrukcijama/mjestima koja nemaju podlogu. Mogu se koristiti u vanjskoj i unutrašnjoj upotrebi kao i u kratkoročnim i dugoročnim oglašavanjima. Vijek trajanja mash platna može da traje i po nekoliko godina bez problema. Mash platna je moguće spajati posebnom tehnikom "varenja" tako da njihova dužina odnosno veličina praktično da nema limitacije. Primjene Mash platna su raznovrsne (veliki/mali plakati, štandovi, krovne reklame, fasadne reklame, scenografija i slično). Prilikom montiranja vrlo često se koriste FM aluminjski profili sa keder doradom tako da je moguće uraditi zatezanje platna i dobiti idealno ravnu podlogu.

Datum posljednje izmjene subota, 13 Februar 2016 12:09
Reklamna oprema-stalci

  Razne vrste reklamne opreme za promotivne aktivnosti i evente. Roll up baneri, stand baneri, promotivni štandovi, X baneri, zastave, naljepn

Read more...
Vaš BRAND u pokretu

Brendiranje SMART vozilia - revolucionarna reklama u pokretu koja privlači masovnu pažnju i simpatije. Direktna komunikacija sa krajnjim korisnikom.

Read more...
You are here:   HomeŠtampa & DizajnMash